Bloemen en planten
voor bedrijven

Bij vele bedrijven in Hoogeveen leveren wij wekelijks verse bloemen voor op de receptie, balie of vergadertafel. Dit gaat in de vorm van een bloemenabonnement. Wij veranderen iedere week van vorm en kleur zodat het telkens weer een verrassing is. Een arrangement van planten behoort ook tot de mogelijkheden. In dit geval is een wisseling van 1 of 2 maanden vaak voldoende. En wat dacht u van een mooi boeket of arrangement van zijdebloemen, deze zijn zo mooi dat je dikwijls even moet voelen om te weten of het niet echt is.

Medewerkers verrassen met een bloemetje

Wilt u uw medewerkers op hun verjaardag verrassen met een bloemetje? Stuur ons uw ingevulde bloemenkalender met de verjaardagsdata en wij verzorgen dat voor u. We kunnen de bloemen op de werkplek bezorgen maar ook op het privéadres van de medewerker.

Boeketten en bloemstukken voor opening of jubileum

En natuurlijk de zakelijke relaties. Is er ergens een opening of een jubileum? Met een mooi boeket of bloemstuk komt u altijd goed voor de dag. Ook is het mogelijk om bloemen gecombineerd met wijn te bestellen. Wij maken er dan een mooi arrangement van. U kunt kiezen uit rode- of witte wijn óf een frisse rosé, allen met een uniek Fleurop etiket.

Bestel direct in de webshop en betaal per factuur

Snel en gemakkelijk een bloemetje versturen namens uw bedrijf of uw medewerker verrassen? Plaats uw bestelling direct in onze webshop. Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om te betalen per factuur achteraf!

Vraag naar de mogelijkheden voor bedrijven

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf en/of medewerkers? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.