Over ons

Viva Fleur, meer dan bloemen...

In 1980 zijn wij begonnen met onze winkel aan Het Haagje. Ons team bestaat inmiddels uit 12 enthousiaste mensen die iedere dag weer met veel plezier de mooiste boeketten en bloemencreaties maken. De bloemen worden elke dag ingekocht op de veiling. Zo bent u zeker van dagverse bloemen en een ruim assortiment. Er is altijd een ruime keus in boeketten in alle soorten en maten maar ook een boeket naar persoonlijke wens maken wij graag voor u.

 

De Viva Fleur kwaliteitsgarantie: altijd verse bloemen

 Wij kopen onze bloemen en planten vier keer per week in op de veiling. Dat betekent dat wij uitsluitend met verse bloemen werken en goed kunnen inspelen op de vraag van het moment. En het ontbreken van de tussenhandel betekent vanzelfsprekend voor u een gunstige prijs!

Het vervoer van de bloemen van de veiling naar onze winkel verzorgen we zelf. De bloemen zijn op deze manier kort onderweg waardoor ze snel uitgepakt en verwerkt kunnen worden. Samen met de meer dan 30 jaar lange ervaring van onze inkoper staat dit garant voor iedere dag weer de beste kwaliteit.